سریال زنان نگون بخت محصول سال 2004 و شبکه ABC می باشد. این درام کمدی خانوادگی روایت گر زندگی چند زن خانه دار در شهری خیالی به نام فرویو است .زندگی این زنها که همگی ساکن خیابان ویستریا لین هستند توسط دوست آنها مری آلیس یانگ ، زن خانه داری که در همان قسمت اول خودکشی می کند، روایت می شود. به نوعی روح آلیس یانگ همانند روایت گر سوم شخص شاهد و ناظر زندگی دوستانش است که با شور و خروش در صدد پیدا کردن علت خود کشی دوست خود هستند. شهری که این ماجرا در ان اتفاق می افتد شهری در حومه و بسیار زیبا و دلنشین تصویر می شود . خانه های زیبای ویلایی و گلها و درختان زیبا ، و آدمهای خوش پوش و خوش چهره. با گذشت زمان و دقیق شدن در زندگی افراد این شهر متوجه می شویم که زندگی در این شهر چندان رویایی و بدون ایراد نیست و همه خانواده ها و مخصوصا همه زنان مشکلات شخصی خود را دارند که شاید در نظر اول چندان رخ نمی نماید.
زنی خانه دار که پست مهم شرکتی خود را رها کرده تا از بچه های کوچک و فوق العاده شیطان خود در خانه نگهداری کند ، و حسرت روزهای گذشته را می خورد. زن خانه دار دیگر به دور از شوهر پولدار خود با باغبان جوان خود ارتباط دارد ، و دیگری با وسواس خود شوهر خود را به مرز دیوانگی کشانده است. سریال زنان خانه دار نگون بخت روایت گر زندگی خانوادگی در قرن حاضر در آمریکاست و بسیار زیبا به روابط درون خانوادگی بین زن و شوهر ، فرزند و والدین می پردازد. دیالوگهای خوب، داستان پرکشش ، و بازی ها و کارگردانی عالی این سریال را به یکی از پر طرفدارترین سریالهای خانوادگی در امریکا تبدیل کرده است. مخاطب این سریال فقط زنان خانه دار نیستند بلکه هر قشری از دیدن آن لذت می برد.
امتیاز: 8زنی خانه دار که پست مهم شرکتی خود را رها کرده تا از بچه های کوچک و فوق العاده شیطان خود در خانه نگهداری کند ، و حسرت روزهای گذشته را می خورد. زن خانه دار دیگر به دور از شوهر پولدار خود با باغبان جوان خود ارتباط دارد ، و دیگری با وسواس خود شوهر خود را به مرز دیوانگی کشانده است. سریال زنان خانه دار نگون بخت روایت گر زندگی خانوادگی در قرن حاضر در آمریکاست و بسیار زیبا به روابط درون خانوادگی بین زن و شوهر ، فرزند و والدین می پردازد. دیالوگهای خوب، داستان پرکشش ، و بازی ها و کارگردانی عالی این سریال را به یکی از پر طرفدارترین سریالهای خانوادگی در امریکا تبدیل کرده است. مخاطب این سریال فقط زنان خانه دار نیستند بلکه هر قشری از دیدن آن لذت می برد.
سختی دیالوگها: 2
مخاطب: عام
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر